Menü
http://www.pcmtechnology.eu/de/anwendung/spezialanwendungen
  • Niederländisch
  • Deutsche
  • Englisch

Bijzondere toepassen voor PCM

PCM en couveuse

PCM Technology produceert ook PCM’s voor niet alledaagse toepassingen, door de grote hoeveelheid kennis die wij in huis hebben zijn we in staat om verschillende types PCM te produceren die op maat gemaakt worden voor het bereik waarin de toepassing moet gaan werken.  Als eerste produceren we PCM voor in kruiken om premature baby’s op temperatuur te houden in couveuse of wieg. Het gigantische voordeel wat hier behaald wordt is dat deze kruiken ruim 14 uur op 42⁰C blijven en dat hierdoor maar 2 keer op een dag door het verplegend personeel een nieuwe kruik neergelegd hoeft te worden, wat dan weer tijd en geld scheelt. Dit product wordt door een klant van ons op de markt gezet ,voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

PCM en bewaartechnologie

Verder zijn we bezig om voor partners in de transportsector PCM te produceren, ieder type is specifiek toegespitst op het temperatuurbereik waarin de het verpakte materiaal zich moet bevinden. Deze materialen kunnen een medische achtergrond hebben maar dat kunnen ook bloemen of planten zijn. Ook wordt elektronica steeds vaker geconditioneerd vervoerd. 

De grote kracht van PCM Technology in deze is de snelle schakelingen tussen ontwikkeling, de klant, de verpakkingen en de produktie van het uiteindelijke eindproduct.

Voor informatie of vragen over bijzondere toepassingen kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen, met uw vraag en onze expertise kunnen we voor ieder toepassing een oplossing vinden

| |
Youtube Facebook Twitter